Over ons

Kampeerexperts met autokennis

Passie voor kamperen,
kennis van auto’s

Amigo Campers maakt trots deel uit van Vaartland.nl, dé occasiondealer van Nederland. Met een indrukwekkende geschiedenis van ruim 37 jaar en meer dan 225.000 verkochte occasions, staat Vaartland.nl symbool voor betrouwbaarheid en expertise in de autobranche.

Maar het verhaal achter Amigo is even inspirerend. Martin, de oprichter van Vaartland.nl en een fervent kampeerliefhebber, stond aan de wieg van dit bijzondere project. Na vier decennia aan het roer van Vaartland.nl besloot Martin het stokje over te dragen. Maar de rust van zijn pensioen was niets voor hem. Gedreven door een passie voor kamperen, besloot hij zijn droom om de camperervaring toegankelijker te maken, te verwezenlijken. Jaren van toewijding en innovatie leidden tot de ontwikkeling van de perfecte camperbus: compleet, hoogwaardig, uitneembaar en verrassend betaalbaar.

Deze Amigo Module combineert het beste van twee werelden. Hiermee transformeer je een bus moeiteloos in een volwaardige camper en net zo makkelijk terug. Ideaal voor dagelijks gebruik zonder enige beperkingen.

De nauwe band tussen Amigo en Vaartland.nl betekent dat klanten profiteren van de gebundelde expertise van beide merken. We hebben directe toegang tot betrouwbare inkoopkanalen, waarbij de kwaliteit en prijs van elke Amigo Camper optimaal is.

Ons team staat klaar om je bij elke stap te begeleiden, van droom tot realisatie. Samen zetten we koers naar nieuwe avonturen.