Betaalopties

Verrassend betaalbaar

Betaal zoals jij wilt

Met Amigo koop je niet alleen een campermodule; wij zorgen ook voor de ombouw van je bus. Voor een introductieprijs van slechts € 27.850 nemen wij alles uit handen.

Van het installeren van een open sky hefdak en geavanceerde elektrische installaties, tot het plaatsen van zonnepanelen en het opnieuw bekleden van je voorstoelen. Zelfs het papierwerk en de RDW-keuringen regelen wij voor je. En het beste? Je kiest zelf hoe je wilt betalen.

Of je nu het volledige bedrag in één keer betaalt, kiest voor het inruilen van je huidige auto waardoor je minder of misschien wel niets hoeft te betalen, of je besluit een (gedeelte van het) bedrag gespreid per maand te voldoen; bij Amigo stemmen wij de betaling af op jouw wensen.

Of je nu in één keer betaalt of de kosten over tijd wilt spreiden, bij Amigo is het mogelijk. Dankzij onze samenwerking met ‘De Autofinancier’ kun je de kosten van de Amigo Campermodule en bus gespreid betalen. Of je nu een deel of het gehele bedrag wilt financieren, je bepaalt zelf de aanbetaling en kiest een looptijd die bij jou past. Zo blijft jouw droomcamper altijd binnen handbereik, terwijl je de kosten maandelijks spreidt.

In samenwerking met ons moederbedrijf Vaartland.nl bieden wij je de unieke kans om je huidige auto in te ruilen. Wij bieden een eerlijke prijs voor je auto, en met deze exclusieve samenwerking zorgen wij voor een ervaring die net zo uniek is als onze campers. En wie weet, met de juiste inruilwaarde rij jij misschien wel gratis in je eigen Amigo Camper!

Zakelijk je droomcamper aanschaffen? Bij Amigo kan het! Plaats de camper als bedrijfsmiddel op je balans en profiteer van fiscale voordelen door jaarlijks af te schrijven. Wil je financiële flexibiliteit? Geen probleem, dankzij onze samenwerking met ‘De Autofinancier’ kun je ook kiezen voor gespreide betalingen. Na een looptijd van bijvoorbeeld 5 jaar kun je de camper voordelig privé overnemen. Jouw flexibele route naar avontuur, ook zakelijk een slimme keuze.

Waar je ook voor kiest, bij Amigo maken we het je gemakkelijk om de betaalmethode te vinden die bij je past. Want bij Amigo draait alles om vrijheid, en dat geldt ook voor de manier waarop je betaalt voor je camper. Neem de volgende stap naar je volgende avontuur en kies de betaaloptie die het beste bij je past!

Vragen?

Zijn er nog vragen over de campermodule of is er iets niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, Amigo voldoet aan alle wettelijke eisen en is RDW gekeurd. Dit betekent dat we veilig zijn en voldoen aan de eisen van de Nederlandse wetgeving voor campervoertuigen.

Amigo transformeert bussen naar volwaardige campers, door middel van een op maat gemaakte module. Deze bus kan jouw eigen zijn, een model uit onze voorraad, of wij helpen je bij het vinden van de ideale bus die aansluit bij jouw specifieke wensen.

Maar we gaan verder dan enkel de module; de volledige ombouw is bij ons in goede handen. Voor een prijs van slechts € 27.850 verzorgen wij alles. Van het installeren van een luchtig open sky hefdak en geavanceerde elektra, tot het monteren van zonnepanelen en het stofferen van je voorstoelen. En ja, ook al het administratieve werk en de benodigde RDW-keuringen nemen we voor onze rekening.

Ja, onze campermodule is ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Standaard bieden wij een 2-persoons module aan, omdat deze meer ruimte en vrijheid in de camper biedt. Voor degenen die met vier personen willen reizen, is we ook een 4-persoons variant beschikbaar. Houd er rekening mee dat deze 4-persoons configuratie een optionele extra is en tegen meerprijs beschikbaar is. Vraag naar de mogelijkheden.

Zeker! Wij bieden proefperiodes en demonstraties aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De Amigo Modules zijn speciaal ontworpen voor de populairste busmodellen. Ze passen perfect in de Volkswagen Transporter, Ford Transit en Mercedes-Benz Vito van lengte type 2, en in de Peugeot Expert, Citroën Jumpy, Mercedes-Benz Vito, Toyota Pro Ace en Opel Vivaro (vanaf 2019) van lengte type 3. Voor andere modellen kun je het beste even contact met ons opnemen.

Voor een introductieprijs van slechts € 27.850 nemen wij alles uit handen. Van het installeren van een open sky hefdak en geavanceerde elektrische installaties, tot het plaatsen van zonnepanelen en het opnieuw bekleden van je voorstoelen. Zelfs het papierwerk en de RDW-keuringen regelen wij voor je. En het beste? Je kiest zelf hoe je wilt betalen. Bekijk de betalingsmogelijkheden.

Zeker! We bieden een reeks optionele extra’s aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ja, in samenwerking met ‘De Autofinancier’ bieden we flexibele financieringsopties aan. Of je nu het gehele bedrag of slechts een deel wilt financieren, wij kunnen een plan aanbieden dat bij jouw budget past. Bekijk de betalingsmogelijkheden.

De Amigo Module functioneert als een uitneembare camper-inrichting voor je bus. Dit betekent dat je het binnen enkele minuten kunt verwijderen als je meer ruimte nodig hebt en het net zo snel weer kunt terugplaatsen wanneer je in de campermodus wilt zijn. Kortom, het stelt je in staat om je bus gemakkelijk te transformeren van een huis op wielen naar een standaard bus, en andersom. Bekijk de brochure voor meer informatie.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.