Meer informatie

Contact

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op.

Wij horen graag van je. Telefonisch zijn wij op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 uur tot 18.00 uur, en op zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Bel ons: 0182 – 748 585
Mail ons: info@amigocampers.nl

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie

Vind alle informatie, de werkwijze en inspiratie over de Amigo Module in de brochure.

Ervaar het zelf

Ontdek zelf of de Amigo Module iets voor jou is met een bezoek aan onze showroom.

Vragen? Wij hebben het antwoord

Onze Amigo campers zijn uniek doordat ze zowel een uitgebreide buitenkeuken als een functionele binnenkeuken hebben. Aan de achterzijde van de bus vind je de buitenkeuken, compleet met onder andere twee kookpitten en een wasbak, perfect voor het bereiden van maaltijden in buitenlucht. Het unieke aan deze opstelling is de ruimte die je hebt om vrij te bewegen en te koken, wat je bij de meeste campers mist. Voor de dagen dat het weer niet meezit, kun je eenvoudig de achtertent aansluiten voor een comfortabele en overdekte kookervaring. De binnenkeuken, met één kookpit, is ideaal voor snelle maaltijden of wanneer het buiten te guur is.

Bij Amigo Campers begrijpen we dat je snel wilt genieten van je vrijheid. Daarom kun je rekenen op een bijzonder korte levertijd van slechts 3 tot 5 maanden voor jouw op maat gemaakte camper. Dit maakt ons uniek in de wereld van campers, waar lange wachttijden eerder regel dan uitzondering zijn. En voor wie direct wil vertrekken: we hebben ook altijd een selectie campers op voorraad. Zo ben je verzekerd van een snelle start van je avonturen, zonder het lange wachten.

Nee, het is niet mogelijk om zelf een Amigo camper (in) te bouwen. We gebruiken geavanceerde machines en gespecialiseerde technieken voor de productie van onze campers. Deze methoden zorgen voor de hoogste kwaliteit en veiligheid, iets dat niet thuis of in een gewone garage nagebootst kan worden. Ons productieproces garandeert dat elke Amigo camper voldoet aan strenge normen en klaar is voor al jouw avonturen.

Ja, de Amigo camper is officieel goedgekeurd voor het voordelige campertarief door de RDW. Dit betekent dat je profiteert van een lagere motorrijtuigenbelasting, wat een aanzienlijke kostenbesparing oplevert. Dankzij deze goedkeuring geniet je van alle comfort en vrijheid die de Amigo camper biedt, terwijl je meer van je budget kunt besteden aan het reizen zelf.

Amigo transformeert bussen naar volwaardige campers, door middel van een op maat gemaakte module. Deze bus kan jouw eigen zijn, een model uit onze voorraad, of wij helpen je bij het vinden van de ideale bus die aansluit bij jouw specifieke wensen.

Maar we gaan verder dan enkel de module; de volledige ombouw is bij ons in goede handen. Voor een prijs van slechts € 27.850 verzorgen wij alles. Van het installeren van een luchtig open sky hefdak en geavanceerde elektra, tot het monteren van zonnepanelen en het stofferen van je voorstoelen. En ja, ook al het administratieve werk en de benodigde RDW-keuringen nemen we voor onze rekening.

Ja, onze campermodule is ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Standaard bieden wij een 2-persoons module aan, omdat deze meer ruimte en vrijheid in de camper biedt. Voor degenen die met vier personen willen reizen, is we ook een 4-persoons variant beschikbaar. Houd er rekening mee dat deze 4-persoons configuratie een optionele extra is en tegen meerprijs beschikbaar is. Vraag naar de mogelijkheden.

Zeker! Wij bieden proefperiodes en demonstraties aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De Amigo Campers zijn speciaal ontworpen voor de populairste busmodellen. Ze passen perfect in de Volkswagen Transporter, Ford Transit en Mercedes-Benz Vito van lengte type 2, en in de Peugeot Expert, Citroën Jumpy, Mercedes-Benz Vito, Toyota Pro Ace en Opel Vivaro (vanaf 2019) van lengte type 3. Voor andere modellen kun je het beste even contact met ons opnemen.

Voor een prijs van slechts € 27.850 nemen wij alles uit handen. Van het installeren van een open sky hefdak en geavanceerde elektrische installaties, tot het plaatsen van zonnepanelen en het opnieuw bekleden van je voorstoelen. Zelfs het papierwerk en de RDW-keuringen regelen wij voor je. En het beste? Je kiest zelf hoe je wilt betalen. Bekijk de betalingsmogelijkheden.

Zeker! We bieden een reeks optionele extra’s aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ja, in samenwerking met ‘De Autofinancier’ bieden we flexibele financieringsopties aan. Of je nu het gehele bedrag of slechts een deel wilt financieren, wij kunnen een plan aanbieden dat bij jouw budget past. Bekijk de betalingsmogelijkheden.