Is de camper RDW gekeurd?

Ja, Amigo voldoet aan alle wettelijke eisen en is RDW gekeurd. Dit betekent dat we veilig zijn en voldoen aan de eisen van de Nederlandse wetgeving voor campervoertuigen.

25 september, 2023|

Wat biedt of doet Amigo?

Amigo transformeert bussen naar volwaardige campers, door middel van een op maat gemaakte module. Deze bus kan jouw eigen zijn, een model uit onze voorraad, of wij helpen je bij het vinden van de ideale bus die aansluit bij jouw specifieke wensen. Maar we gaan verder dan enkel de module; de volledige ombouw is bij Lees verder »

25 september, 2023|

Is Amigo geschikt voor 4 personen?

Ja, onze campermodule is ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Standaard bieden wij een 2-persoons module aan, omdat deze meer ruimte en vrijheid in de camper biedt. Voor degenen die met vier personen willen reizen, is we ook een 4-persoons variant beschikbaar. Houd er rekening mee dat deze 4-persoons configuratie een optionele extra is en tegen Lees verder »

25 september, 2023|

Is de Amigo Module geschikt voor alle busmodellen?

De Amigo Modules zijn speciaal ontworpen voor de populairste busmodellen. Ze passen perfect in de Volkswagen Transporter, Ford Transit en Mercedes-Benz Vito van lengte type 2, en in de Peugeot Expert, Citroën Jumpy, Mercedes-Benz Vito, Toyota Pro Ace en Opel Vivaro (vanaf 2019) van lengte type 3. Voor andere modellen kun je het beste even Lees verder »

30 april, 2023|

Wat is de prijs van de module inclusief ombouw?

Voor een introductieprijs van slechts € nemen wij alles uit handen. Van het installeren van een open sky hefdak en geavanceerde elektrische installaties, tot het plaatsen van zonnepanelen en het opnieuw bekleden van je voorstoelen. Zelfs het papierwerk en de RDW-keuringen regelen wij voor je. En het beste? Je kiest zelf hoe je Lees verder »

30 april, 2023|

Is er financiering beschikbaar voor de Amigo Module?

Ja, in samenwerking met 'De Autofinancier' bieden we flexibele financieringsopties aan. Of je nu het gehele bedrag of slechts een deel wilt financieren, wij kunnen een plan aanbieden dat bij jouw budget past. Bekijk de betalingsmogelijkheden.

30 april, 2023|

Wat is een uitneembare camper-module?

De Amigo Module functioneert als een uitneembare camper-inrichting voor je bus. Dit betekent dat je het binnen enkele minuten kunt verwijderen als je meer ruimte nodig hebt en het net zo snel weer kunt terugplaatsen wanneer je in de campermodus wilt zijn. Kortom, het stelt je in staat om je bus gemakkelijk te transformeren van Lees verder »

30 april, 2023|