Binnenkort online

Schrijf je in voor updates over onze nieuwste voorraad.

Gewenste inhoud:

  1. Slideshow met foto’s
  2. Prijs met c2a’s Werkwijze (nieuw camper, in gebruikte bus)
  3. Wat we doen voor dat geld (elektra, stoelen, busombouw, module)
  4. Meer C2A’s
  5. Campersfeer
  6. Wat is Amigo
  7. Bus informatie
  8. Duidelijk maken dat we ze verkopen via Vaartland.nl
  9. Overige aanbod

De voordelen van een Amigo buscamper

Volledig uitgerust met een keuken inclusief 3 gaspitten, wasbak, opbergruimte en snijplank. Een watersysteem om te koken, af te wassen en te douchen. Door de uitneembare module kun je de bus zo omtoveren tot volwaardige camper. En andersom is het net zo makkelijk. Zo kan je jouw camper ook gewoon in het dagelijkse leven gebruiken. Hierdoor betaal je maar een kwart van de standaard wegenbelasting en bespaar je op verzekering en afschrijving maar ook op stalling- en parkeerkosten. Tenslotte is het ook mogelijk om de camper zakelijk aan te schaffen!

✔ Volwaardige camper
✔ Voordelig
✔ Ook voor dagelijks leven te gebruiken
✔ Eigen camper, auto of boot in te ruilen
✔ Financieren mogelijk
✔ Koop ‘m zakelijk
Bekijk Amigo brochure

Binnenkort online

Schrijf je in voor updates over onze nieuwste voorraad.

Kopen

Of vanaf

/mnd

Amigo’s nieuwe camper, in een gebruikte bus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce consectetur dolor eu diam dapibus, vel ultricies augue semper. Vivamus enim metus, mollis in purus non, euismod pellentesque urna. In iaculis quis dolor a sagittis.

Voor maar € of € /mnd is
deze Binnenkort online van jou!

Jouw thuis, ook ver van huis

Met de complete keuken heb je altijd alles bij de hand. Of je nu binnen of buiten wilt dineren, onze uitneembare tweepersoonsbank en tafel bieden je de ideale plek om te genieten van jouw maaltijden. En na een lange dag biedt het comfortabele tweepersoonsbed jou de perfecte nachtrust. Deze Binnenkort online Amigo Camperbus is ook voorzien van nieuwe stroomvoorzieningen, USB-aansluitingen, verlichting en een ingebouwd chemisch toilet. Zo ben je van alle gemakken voorzien.

Complete keuken

Schuif de keuken open voor een ruime kookomgeving. Twee gaspitten, dubbele koelkast, uitneembare wasbak en een geïntegreerde snijplank zorgen ervoor dat je alles bij de hand hebt om heerlijk te koken, waar je ook bent.

Ultiem comfort

Ontspan op de comfortabele zitplekken binnen of buiten. En als de dag ten einde komt, wacht er een royaal bed van 210cm x 180cm om je een diepe, verkwikkende slaap te bieden voor het volgende avontuur.

Waterrijk

Met onze royale 30-liter uitneembare watertank ben je altijd voorbereid. Voldoende water voor al je kookbehoeften, afwassen, en zelfs voor die verfrissende buitendouche na een lange dag in de natuur.

Plek genoeg

Al je spullen vinden eenvoudig hun plek. Een uitgebreide kledingkast met zowel hangruimte als legplanken, opbergruimte in de keuken en extra compartimenten zorgen ervoor dat je nooit ruimte tekort komt.

Mooie verhalen
starten met Amigo

De ideale oplossing voor vrijheid,
flexibiliteit en zelfstandigheid

Liever je eigen camper samenstellen?

Van bus tot jouw droomcamper in slechts drie stappen.

#1 Buskeuze

Onze veelzijdige campermodules worden vakkundig geïnstalleerd, en transformeren elke bus tot een volwaardige camper. Of je nu je eigen bus hebt, er één uit onze voorraad kiest, of onze experts laat zoeken naar de ideale bus voor jou.

#2 Personalisatie

Kies uit de diverse beschikbare houtlooks voor de campermodule, en combineer dit met stijlvolle bekleding voor de voorstoelen en camperbank. En upgrade jouw camper met onze optionele extra’s zoals een frisse nieuwe lak, een 360° draaiende voorstoel, een fietsendrager etc.

#3 Transformatie

Ons team van deskundige professionals tovert de bus om tot jouw ultieme droomcamper. Ze voorzien de bus
van een open sky hefdak, elektrische installaties, zonnepanelen en nieuw beklede voorstoelen.

Bekijk ook: